Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Rólunk


A Los Angeles-ben megjelenő Amerikai Magyar Hírlap - a nyugati part egyetlen nyomtatott magyar nyelvű hetilapja - 2018. március 30-án megszűnt. A Hírlap munkatársai úgy döntöttek, hogy a nyomtatott újság megszűnése után is szeretnék a független, kiegyensúlyozottságra törekvő szellemiségű hírszolgáltatást folytatni. Ennek a jegyében született meg az Amerikai Magyar Hírlap Online.

Az Amerikai Magyar Hírlap Online az interneten megjelenő, az amerikai-magyar közösség által fenntartott publikus hírajánló és nonprofit információ szolgáltatás. A szolgáltatás célja az Amerikában élő, magyar származású honfitársaink között a kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatás amerikai kötődéssel rendelkező magyarok számára térítésmentesen igénybe vehető.

Az újság semilyen formában nem használ magyarországi adókból, magyarországi adófizetők befizetéseiből származó, így magyar állami vagy kormány hozzájárulást, támogatást. A Hírlap munkatársai büszkék arra, hogy önkéntes munkával, önkéntes felajánlásokból tartják fenn a szolgáltatást. Köszönjük, ha támogatja munkánkat.

Kiadó - Szerkesztő : Hegedűs Attila : Publisher - Editor

Beszámoló, közlemény, gondolat - küldje el nekünk


Ha van magyar eseményről szóló beszámolója, szeretne amerikai-magyar vonatkozású közleményt közzé tenni, vagy van a magyar-amerikai közösségnek szánt, megosztásra számot tartó gondolata, küldje el nekünk!

Hírjavaslat, rendezvények információi, apróhirdetések, üzleti hirdetések  beküldése a következő email címen: editor@amhirlap.com

Kérjük, iratkozzon fel a hetente megjelenő Hírajánlónkra!Kérjük, támogatásával segítse munkánkat!