Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE
latest

Rólunk


A Los Angeles-ben megjelenő Amerikai Magyar Hírlap - a nyugati part egyetlen nyomtatott magyar nyelvű hetilapja - 2018. március 30-án megszűnt. A Hírlap munkatársai a megszűnés után is szeretnék az újság független, kiegyensúlyozottságra törekvő szellemiségét folytatni. Ennek a jegyében született meg az Amerikai Magyar Hírlap Online.

Az Amerikai Magyar Hírlap Online, egy, az interneten megjelenő, az amerikai-magyar közösség által fenntartott publikus hírajánló és nonprofit információ szolgáltatás. A szolgáltatás célja az Amerikában élő, magyar származású honfitársaink és Magyarország között a kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatás amerikai kötődéssel rendelkező magyarok számára térítésmentesen igénybe vehető. Köszönjük, ha támogatja munkánkat.


Beszámoló, közlemény, gondolat - küldje el nekünk


Ha van magyar eseményről szóló beszámolója, szeretne amerikai-magyar vonatkozású közleményt közzé tenni, vagy van a magyar-amerikai közösségnek szánt, megosztásra számot tartó gondolata, küldje el nekünk!

Hírjavaslat, rendezvények információi, apróhirdetések, üzleti hirdetések  beküldése a következő email címen: editor@amhirlap.com

Magyarországi tudósító-munkatárs: Varga Árpád Zsolt


Kérjük, iratkozzon fel a hetente megjelenő Hírajánlónkra!Kérjük, támogatásával segítse munkánkat!