Kékessy György: Boldog 53. születésnapot "Kárpátok"!


A Kárpátok Magyar Népi Együttes 2019. február 7-én tölti be fennállásának 53. évét! Eddig az egyetlen magyar népi együttes a diaszpórában, amely ennyi évet folyamatosan  megért. 

Köszönöm a "Kárpátok" 12 alapítójának lelkes munkáját, azoknak, akik a felépítésben sokat segítettek és tovább vitték a megkezdett munkát. Dicséret a volt és mai vezetőknek, akik fáradtságot nem ismerve lelkesen folytatják és tovább adják szép magyar kultúránkat a felnövő generációnak. 

Köszönet Magyarország kormányának, a Körösi Csoma Sándor Társaságnak, a vendég-oktatóknak. Úgyszintén  köszönet a magyar és amerikai közönségnek a lelkes és kitartó támogatásáért.

Isten éltessen "Kárpátok".  

További sok sikeres évet kíván   

Kékessy György 
the Founding FatherShare on Google Plus

About Amerikai Magyar Hirlap Online

Az Amerikai Magyar Hírlap Online, egy, az interneten megjelenő, az amerikai-magyar közösség által fenntartott publikus hírajánló és nonprofit információ szolgáltatás. A szolgáltatás célja az Amerikában élő, magyar származású honfitársaink és Magyarország között a kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatás bárki számára térítésmentesen igénybe vehető. Köszönjük, ha támogatja munkánkat.

0 Comments:

Megjegyzés küldése