Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Memorial napi megemlékezés Dél-Kaliforniában magyar részvétellel

Amerika egyik legnagyobb nemzeti ünnepén, a Memorial napi ünnepségek keretében, május 27-én a Los Angeles-hez tartozó Arcadia városának emlé...

Amerika egyik legnagyobb nemzeti ünnepén, a Memorial napi ünnepségek keretében, május 27-én a Los Angeles-hez tartozó Arcadia városának emlékparkjában több ezer résztvevő jelenlétében rendeztek megemlékezést az elesett katonák tiszteletére. Az ünnepséget ejtőrnyős bemutató, katonai repülők, programok tették emlékezetessé, amelyen köszöntötték az amerikai „legnagyobb generáció” tagjait - a második világháború jelen lévő veteránjait.


A hazafias eseményt Los Angeles megye felügyelő bizottságának igazgatóság tagja, Katherine Barger (fotó középen) támogatta. Los Angeles megye Amerikai legnagyobb megyéje, több mint 10 millió lakossal. Az eseményen részt vett a hosszú időn keresztül megyei biztosként dolgozó Dr. Frank de Balogh (fotó jobb oldal), az Egyesült Államok hadseregének veteránja, az American Legion, Amerika legnagyobb veterán szervezetének és az amerikai magyar közösség aktív tagja. Az eseményen részt vett Antonia Jimenez (fotó bal oldal), a 14000 főt foglalkoztató Los Angeles megyei közszolgálati osztály igazgatója, amelynek irányításában de Balogh biztos is részt vesz.

Nincsenek megjegyzések