Memorial napi megemlékezés Dél-Kaliforniában magyar részvétellel

Amerika egyik legnagyobb nemzeti ünnepén, a Memorial napi ünnepségek keretében, május 27-én a Los Angeles-hez tartozó Arcadia városának emlékparkjában több ezer résztvevő jelenlétében rendeztek megemlékezést az elesett katonák tiszteletére. Az ünnepséget ejtőrnyős bemutató, katonai repülők, programok tették emlékezetessé, amelyen köszöntötték az amerikai „legnagyobb generáció” tagjait - a második világháború jelen lévő veteránjait.


A hazafias eseményt Los Angeles megye felügyelő bizottságának igazgatóság tagja, Katherine Barger (fotó középen) támogatta. Los Angeles megye Amerikai legnagyobb megyéje, több mint 10 millió lakossal. Az eseményen részt vett a hosszú időn keresztül megyei biztosként dolgozó Dr. Frank de Balogh (fotó jobb oldal), az Egyesült Államok hadseregének veteránja, az American Legion, Amerika legnagyobb veterán szervezetének és az amerikai magyar közösség aktív tagja. Az eseményen részt vett Antonia Jimenez (fotó bal oldal), a 14000 főt foglalkoztató Los Angeles megyei közszolgálati osztály igazgatója, amelynek irányításában de Balogh biztos is részt vesz.
Share on Google Plus

About Amerikai Magyar Hirlap Online

Az Amerikai Magyar Hírlap Online, egy, az interneten megjelenő, az amerikai-magyar közösség által fenntartott publikus hírajánló és nonprofit információ szolgáltatás. A szolgáltatás célja az Amerikában élő, magyar származású honfitársaink és Magyarország között a kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatás bárki számára térítésmentesen igénybe vehető. Köszönjük, ha támogatja munkánkat.

0 Comments:

Megjegyzés küldése