Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

35 éves a Clevelandi Magyar Múzeum

 A videó csodálatos összefoglalója a Clevelandi Magyar Múzeum kiállításairól, amelyek gazdagították Cleveland kulturális életét, és jól jel...


 A videó csodálatos összefoglalója a Clevelandi Magyar Múzeum kiállításairól, amelyek gazdagították Cleveland kulturális életét, és jól jelképezi, hogy az önkéntesek tehetsége mit tud elérni.

Szigeti János, a Clevelandi Magyar Örökség Társaság elnöke a közelmúltban így foglalta össze az elvégzett munkát: "A CHHS az önkéntesek önzetlenségére és kemény munkájára támaszkodik ... Az önkéntesek alkotják társadalmunk gerincét, és társaságunk nem lenne annyira eredményes önkénteseink nélkül, akik elképzeléseikkel, képességükkel és szenvedélyükkel elkötelezettek a missziónk iránt ... a múzeum jelenléte „A magyar kultúra szívdobbanása Ohio északkeleti részén” ... ”Amikor megnézi ezt a csokor kiállítást, nagyobb értéket fog jelenteni a magyar történelem, és művészet gazdag világa, a kultúra, amely az elmúlt 35 évben a múzeumban volt látható. Még számos év csodálatos kiállítása áll előttünk! 

Nincsenek megjegyzések