Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

MARADJ OTTHON - hasznos időtöltés a bezártság idejére

Ajánlatunk otthoni időtöltésre: 6 legendás színházi előadás, amit már online is megnézhetünk Akadnak, akik még élőben látták a színpad...


Ajánlatunk otthoni időtöltésre:

6 legendás színházi előadás, amit már online is megnézhetünk
Akadnak, akik még élőben látták a színpadon Gábor Miklóst, Gobbi Hildát, Márkus Lászlót, mások viszont csak filmekből, televíziós felvételekből ismerhetik az előző század második felének színészóriásait.

Magyar filmklasszikusok online
Az NFI Filmarchívum szakemberei által összeállított 90 mozgóképet tartalmazó válogatásban irodalmi alkotások filmváltozatai, fontos történelmi, ifjúsági és animációs filmek szerepelnek.

Arcanum ideiglenesen ingyenesen elérhetővé újság- és folyóirat-archívuma
Több ezer periodika, amik régi újságként nemcsak szórakoztatóak és/vagy tanulságosak tudnak lenni, de sokaknak a mindennapi kutatásban, oktatásban, tanulásban is nélkülözhetetlenek.

Szaktárs adatbázis, a magyar szakkönyvkiadók művei
A Szakkiadók Társulása, röviden SZAKTÁRS adatbázis portál azzal a céllal jött létre, hogy egy közös felületen gyűjtse össze és korszerű módon tegye közzé a legfontosabb magyar szakkönyvkiadók műveit. Célunk, hogy minden csatlakozott kiadó minden műve egységesen, kereshető formában váljon elérhetővé, legyen szó a legrégebbi vagy akár a legfrissebb kiadványokról.

Hangoskönyvek és komolyzene a Rádióarchívumból
Az MTVA Archívum több száz hangoskönyvet, köztük meséket, kötelező és ajánlott olvasmányokat, valamint rádiójátékokat tett ingyenesen hallgathatóvá a koronavírus-járvány miatt.


Nincsenek megjegyzések