A Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház jótékonysági koncertje az Erdélyi Telefonos Szeretetszolgálat XI. Ingyenes gyermektábor javára


A Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház 2019. május 19-én tartotta meg az idei jótékonysági célokat szolgáló rendezvényét. Idén a teljes bevételt a gyülekezet az Erdélyi Telefonos Szeretetszolgálat XI. Ingyenes gyermektábor javára ajánlotta fel.


A koncerten fellépett a Marni Barranco, lantművész, Kimpián Aurél énekes-zeneszerző, Anna Lynn Reeves, előadóművész, Dr. Tai Chen és Mónus Olivér, és Bátori Zoltán, lelkész.


A XI. Ingyenes gyermektábor megsegítésére több, mint 2000 dollár adomány gyűlt össze a gyülekezet tagjainak, barátainak adományaiból, amit az egyház eljuttat a gyermektábor szervezőinek számára.

A Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház évek óta szervez jótékonysági koncerteket a magyar diaszpórában működő, hátrányos helyzetű gyermekek támogatását végző szervezetek számára. 2018-ban az összegyűlt adományokat a nagydobronyi (Kárpátalja) Irgalmas Szamaritánus Református Gyermekotthon árvaház megsegítésére ajánlották fel.
Share on Google Plus

About Amerikai Magyar Hirlap Online

Az Amerikai Magyar Hírlap Online, egy, az interneten megjelenő, az amerikai-magyar közösség által fenntartott publikus hírajánló és nonprofit információ szolgáltatás. A szolgáltatás célja az Amerikában élő, magyar származású honfitársaink és Magyarország között a kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatás bárki számára térítésmentesen igénybe vehető. Köszönjük, ha támogatja munkánkat.

0 Comments:

Megjegyzés küldése