Zsombori Erzsébet kiállítása a Scenic Drive Galériában


Zsombori Erzsébet (Zsimbi) festőművész a Selyem útján című kiállítása május 11-én, szombaton került megrendezésre a Los Angeles-i Monroviában, Dobay Zsuzsa Scenic Drive Galériájában. A kiállított képek egyúttal a Poets of Site költők havi összejövetelének a hátteréül is szolgált, amit május 15-én a Scenic Drive Galeriaban tartottak.


A közönség nagy figyelemmel és élvezettel kísérte a zenével, verssel, dallal gazdagított műsort, amit Peti-Peterdi Réka előadóművész, fotográfus, Boda Éva énekes, kulturális munkatárs adott elő. Rick Wilson matematikus tilinkón játszott a neghívott vendégeknek.

A Magyarországról érkezett filmrendező, Gerebics Sándor - akinek filmbemutatója volt a 27. Magyar Majális és Tavaszi Fesztiválon- moderátorként köszöntötte a közönséget, bemutatta Zsimbit, a budapesti festőművészt, Boda Évát és a körünkben élő Peti-Peterdi Rékát, a kiállítás ötletadóját, valanint a vernisszázsra Las Vegasból érkező Sophia Wass de Czegét, az erdélyi magyar író, költő Wass Albert családjának tagját és Szecsei Gizellát.Share on Google Plus

About Amerikai Magyar Hirlap Online

Az Amerikai Magyar Hírlap Online, egy, az interneten megjelenő, az amerikai-magyar közösség által fenntartott publikus hírajánló és nonprofit információ szolgáltatás. A szolgáltatás célja az Amerikában élő, magyar származású honfitársaink és Magyarország között a kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatás bárki számára térítésmentesen igénybe vehető. Köszönjük, ha támogatja munkánkat.

0 Comments:

Megjegyzés küldése