Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Zsombori Erzsébet kiállítása a Scenic Drive Galériában

Zsombori Erzsébet (Zsimbi) festőművész a Selyem útján című kiállítása május 11-én, szombaton került megrendezésre a Los Angeles-i Monrovi...


Zsombori Erzsébet (Zsimbi) festőművész a Selyem útján című kiállítása május 11-én, szombaton került megrendezésre a Los Angeles-i Monroviában, Dobay Zsuzsa Scenic Drive Galériájában. A kiállított képek egyúttal a Poets of Site költők havi összejövetelének a hátteréül is szolgált, amit május 15-én a Scenic Drive Galeriaban tartottak.


A közönség nagy figyelemmel és élvezettel kísérte a zenével, verssel, dallal gazdagított műsort, amit Peti-Peterdi Réka előadóművész, fotográfus, Boda Éva énekes, kulturális munkatárs adott elő. Rick Wilson matematikus tilinkón játszott a neghívott vendégeknek.

A Magyarországról érkezett filmrendező, Gerebics Sándor - akinek filmbemutatója volt a 27. Magyar Majális és Tavaszi Fesztiválon- moderátorként köszöntötte a közönséget, bemutatta Zsimbit, a budapesti festőművészt, Boda Évát és a körünkben élő Peti-Peterdi Rékát, a kiállítás ötletadóját, valanint a vernisszázsra Las Vegasból érkező Sophia Wass de Czegét, az erdélyi magyar író, költő Wass Albert családjának tagját és Szecsei Gizellát.



Nincsenek megjegyzések