Elindult Ildy Lee video blogja


Kedves Magyar testvéreim az én csatornám a következökröl szól: szeretet, megértés, összetartás, pozitív gondolkozás, siker, szépség, pénz, óceánparti luxus villa, világsiker, zene, dalok, film, színház, költö, versek, egészég, lélek, testvéri és hazaszeretet, jókedv, mosoly, vidámság, kitartás, ekológia, környezetvédelem, dívat, szépségápollás, táplákozás, fogyókúra.

Sok szeretettel puszillak benneteket a tengerentúlról, egy forradalmi menekült kislány, aki nagy sikereket ért el külhonban, amit ti is eltudtok érni, majd megmutatom az utat! Ezeket a sikerhez vezetö tanácsokat az "Ildy Lee Világa" youtube csatornán láthatjátok.

Drága Magyar testvéreim remélem a pozitív gondolkozásom és a vidám munkásságom eljutott hozzátok, és ha igen, kérlek benneteket adjátok tovább és nyomjátok meg a követés gombot!

Sok sikert kívánunk Ildy a Youtube csatornához.
Share on Google Plus

About Amerikai Magyar Hirlap Online

Az Amerikai Magyar Hírlap Online, egy, az interneten megjelenő, az amerikai-magyar közösség által fenntartott publikus hírajánló és nonprofit információ szolgáltatás. A szolgáltatás célja az Amerikában élő, magyar származású honfitársaink és Magyarország között a kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatás bárki számára térítésmentesen igénybe vehető. Köszönjük, ha támogatja munkánkat.

0 Comments:

Megjegyzés küldése