Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Anna Lynn Reeves: Zajlik a 14-ik Method Fest Independent (autós) Film Festival

Március óta hihetetlenül üres a 2020-as rendezvény naptárunk, most örömmel tudatom, hogy végre elkezdődött a filmfesztiválok időszaka. ...


Március óta hihetetlenül üres a 2020-as rendezvény naptárunk, most örömmel tudatom, hogy végre elkezdődött a filmfesztiválok időszaka.

Nagy meglepetés és öröm, hogy a 14. Method Fest Independent Film Festival most mutatja be filmjeit rajongóinak. A fesztivál augusztus 21-től 30-ig tart, esti vetítésekkel. Ez a filmfesztivál a színészeket és talentumukat ünnepli.

Amint megláttam a meghívót ebben a furcsa, eseménytelen évből, kíváncsian vártam, hogy hogyan fog egy filmfesztivál lezajlani a mostani körülmények között. A fesztivál rendezői tették, amit tenniük kellett és egy pop-up drive-in filmszínházat varázsoltak a WESTFIELD FASHION SQUARE tetején.

Mivel a filmszínházak már március óta zárva vannak, a régi drive-in mozik most újra feléledtek, ha muszájból is. Meg kell, hogy mondjam, én nem lelkesedem ezekért a megoldásokért. De a szükség törvényt bont. Látszik, hogy még sokat kellene ezen a koncepción dolgozni, de nem akarok panaszkodni. Nagyon ajánlom, hogy az kocsi szélvédőjét mossátok le alaposan. Ha unatkoztok, nem lehet csak úgy felállni és kimenni, otthagyni a filmet. Könnyen be lehettek zárva a többi kocsi miatt. Most ez van 2020-ban.


Nagyon jó volt a Red-Carpet-et újra látni, filmeseket mosolyogni (a maszk alatt), közönséget üdvözölni és a filmeket megtapsolni (ami a kocsi dudája volt a tenyerünk helyett).

Nagy elismerés Don Franken Festival Direktor-nak, aki már 14 éve dolgozik ezen a fesztiválon, és volt ereje és mersze szembe szállni 2020 megpróbáltatásaival. Bravó!

Még nem késő kipróbálni a drive-in érdekességét vasárnapig. Ünnepeljük a színészek tehetségét. Várunk mindenkit. A további információkat meg lehet találni a www.methodfest.com oldalon.

A fesztivál helyszine:14006 RIVERSIDE DRIVE, SHERMAN OAKS, CA 91423


Még most szerdától vasárnapig ki lehet próbálni. Gyertek.

Anna Lynn Reeves

Nincsenek megjegyzések