Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

A budapesti Udvari Kamaraszínház előadásai a szórványban élő nemzettársaink számára

 Elkészült a budapesti Udvari Kamaraszínház (teljes nevén: Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház) két színdarabjának filmszerű felvétele!  U...

 Elkészült a budapesti Udvari Kamaraszínház (teljes nevén: Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház) két színdarabjának filmszerű felvétele! 

Utazó színházunk küldetése, hogy történelmi tárgyú előadásainkkal minél több, szórványban élő nemzettársunkat elérjünk. Célunk, hogy színdarabjaink folyamatos online bemutatásával is segítsük a magyar nemzettudat megtartását, erősítését. 


A „Fehér Szarvas” c. színházi előadás a https://mkuk.hu/online-eloadasok oldalon keresztül érhető el. A színdarab magyar sorskérdésekről szól: Egy házasság története, melyen átgázol a történelem… (Bővebben itt olvashat róla: https://mkuk.hu/eloadas/feher-szarvas)

A „Kié ez az ország?” c. színházi előadás a https://mkuk.hu/online-eloadasok  oldalon keresztül érhető el. A színdarab fő kérdése: Lehet-e túsz egy egész nemzet?... (Bővebben itt olvashat róla: https://mkuk.hu/eloadas/kie-ez-az-orszag)


Az Udvari Kamaraszínház 2016-ban „A világ magyarságáért” elismeréssel lett kitüntetve.

Nincsenek megjegyzések