Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

A kommunista Magyarországtól a kapitalizmus szívéig - Harsányi Dávid a Why America - Apple Podcast-ban

  Harsányi Dávid konzervatív író, vélemény-rovat vezető.   Miután családja új életet keresve a kommunista Magyarországról az Egyesült Államo...


 Harsányi Dávid konzervatív író, vélemény-rovat vezető. 

Miután családja új életet keresve a kommunista Magyarországról az Egyesült Államokban emigrált, erős kötődése alakult ki az ország iránt, amely esélyt adott számára egy „igazi szabadsággal” rendelkező életre. 

Harsanyi a National Review vezető írója, a New York Post rovatvezetője. Politikáról és kultúráról szóló írásai megjelentek a The Wall Street Journal, a Weekly Standard, a The Washington Post, az USA Today, a Reason, a The Jerusalem Post, a The Globe and Mail és más kiadványokban.

Harsányi Dáviddal a Why America - Apple Podcast-ban ismerkedhetünk meg:

David Harsanyi is a conservative writer, opinion columnist, and author. After his family left communist Hungary for a new life in the US, he developed a strong love for the country that gave him a chance at a life with 'real freedom'. Harsanyi is a senior writer at National Review, and a columnist at the New York Post. His writings on politics and culture have appeared in The Wall Street Journal, Weekly Standard, The Washington Post, USA Today, Reason, The Jerusalem Post, The Globe and Mail, and other publications. 

Nincsenek megjegyzések