Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Egy hétig ingyenesen nézhető a Los Angelesben elhunyt magyar zenészről szóló dokumentumfilm, amit le akarnak tiltatni

 Barta Tamás halálának 39. évfordulója február 16-án lesz. Az LGT legendás gitárosának emléket állító film alkotói úgy döntöttek, hogy erre ...


 Barta Tamás halálának 39. évfordulója február 16-án lesz. Az LGT legendás gitárosának emléket állító film alkotói úgy döntöttek, hogy erre az alkalomra mindenki számára hozzáférhetővé teszik a Siess haza, vár a mama című dokumentumfilmjüket a Youtube-on ingyenesen, reklámok nélkül.

Barta Tamás 1982. február 16-án halt meg Los Angelesben, a saját házában, máig tisztázatlan körülmények között. Hogy gyilkosság vagy öngyilkosság volt-e, a mai napig nem tudjuk. Azt szeretnénk, ha a filmet Barta Tamás halálának az évfordulóján minél többen meg tudnák nézni és emlékezzenek a fantasztikus gitárosra. A járványhelyzetre való tekintettel február 16-ig teljesen ingyenesen, reklámok nélkül nézhető a Siess haza, vár a mama! c. zenés dokumentumfilmünk a Youtube-on – mondta el Mester Sándor, a film producere.

A film további sorsa bizonytalan, mert ahogy közleményben is írják, az alkotók és a jogörökös ellen eddig négy különböző pert is indított a film egyik mellékszereplője, Barta Tamás hajdani, Los Angeles-i, magyar üzlettársa.

A filmet azért támadja a volt üzlettárs a bíróságon, mert ellenzi, hogy benne legyen a filmben az a felvétel, amikor ő maga mondja el saját magáról, hogy ő volt a Barta-gyilkosság első számú gyanúsítottja, mert az ő fegyverével történt a haláleset. 

 A Siess haza, vár a mama február 16-ig látható a Youtube-on.



Nincsenek megjegyzések