Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

A Los Angeles-i Egyesült Magyar Ház elnökének közleménye a Ház tagjainak, pártolóinak, barátainak

Egyesült Magyar Ház Elnök United Magyar House 1975 W Washington Blvd Los Angeles, CA 90018 323-734-1453 perehazy.miklos@gmail.com...




Egyesült Magyar Ház
Elnök
United Magyar House
1975 W Washington Blvd
Los Angeles, CA 90018
323-734-1453
perehazy.miklos@gmail.com

Elnöki Közlemény 


Mint ismeretes, az Egyesült Magyar Ház immáron közel száz éve működik és kizárólag a magyar kulturális értékek védelmében és átörökítésében a Los Angeles és környéke magyarságának szolgálatában. Napjainkban a különböző közösségi oldalak alkalmat adnak arra, hogy bárki magánvéleményét is közölhesse ott minden következmény nélkül. A vélemények sokszor ütközhetnek is egyénektől függően egy-egy felvetett kérdésben. Sokszor a hangnem és alkalmazott kifejezések sem felelnek meg mindannyiunk tartalmi vagy etikai elvárásainak, de tiszteletben kell tartanunk - ha fejcsóválva is - az egyéni véleményeket a szólásszabadság jegyében.

Az Egyesült Magyar Ház vezetősége különböző érdeklődési körű és hátterű emberekből álló csoport, aki megpróbálja képviselni a Magyar Ház sokszínű tagságát egy közös cél, a magyar kultúra érdekében. A sokféle egyéni vélemény civilizált módon történő összehangolásából kristályosodott ki az Egyesült Magyar Ház mai arculata, ami az emberi jogok és a békés együttélés tiszteletben tartásával immáron több mint 20 éve nagy sikerrel kezeli tagjait, függetlenül az egyén politikai vagy vallási hovatartozásától.

Ebben a fontos tevekénységben nagy segítségünkre volt a mindenkori magyar kormányok külképviselete, különösen a Los Angeles-i Magyar Konzulátusi misszió. Ezt az együttműködést az Egyesült Magyar Ház nagyon nagyra értékeli és minden erővel igyekszik támogatni. A Magyar Ház elhatárolja magát minden olyan véleménytől, ami nem a Magyar Ház hivatalos közleményeként jelenik meg.

Ezúton kérem a tagságot, hogy mielőtt egyéni véleményüket nyilvánossá teszik, vegyék figyelembe, hogy az emberiség sorsát nem az acsarkodás, hanem az egészséges, de civilizált véleménycserén alapuló együttműködés vitte és viszi előre.

Los Angeles, 2018. május 8. 
Pereházy Miklós 
elnök 
Egyesült Magyar Ház 






Nincsenek megjegyzések