Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Karácsony köszöntő - a Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház karácsonyi műsora

 A Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház idén a koronavírus járvány miatt, szakítva a hagyományokkal és alkalmazkodva az új helyzethe...


 A Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház idén a koronavírus járvány miatt, szakítva a hagyományokkal és alkalmazkodva az új helyzethez, az interneten szervezte meg idei karácsonyi ünnepi műsorát, és az egyházat támogató rendezvényét. 

A  műsor művészi előadásokkal, verssel, prózával, énekkel vagy hangszeres játékkal köszönti a karácsonyt, és nyújtja át az Amerikában és a Kárpát medencében élő magyar előadók ajándékát az érdeklődőknek. 


A műsorban részt vesznek a gyülekezet barátai, tagjai, valamint az erdélyi Telefonos Szeretetszogálat munkatársai, és az ukrajnai Sámuel Alapítvány befogadó családok gyermekei, akik támogatására a Los Angeles-i gyülekezet 2019-ben és 2020-ban jótékonysági rendezvényt szervezett.

A rendezvény szervezői elmondták, hogy az esemény nyitott, a gyülekezet várja azok jelentkezését, akik hasonló ajándékot szeretnének átadni a magyar közösségnek.

Nincsenek megjegyzések