A Magyar Alkotók Nemzetközi Egyesülete felhívása


Tisztelt Magyar Honfitársak!

A MAGYAR ALKOTÓK NEMZETKÖZI EGYESÜLETE (MANE), MAGYARORSZÁG, SZÉKESFEHÉRVÁR

Szeretettel vár tagjai sorába minden külföldön élő magyar alkotót, érdeklődőt. Irodalmárokat, művészeti tevékenységgel foglalkozókat, valamint az irodalmat és művészetet kedvelő, a magyar kultúrát támogató, és támogatni szándékozó tagokat, szponzorokat.

E-mail címünkre: mane.elnok@gmail.com érkező kérésre, írásbeli tájékoztatót küldünk.

EGYESÜLETÜNK CÉLJA:


Az egyesület célja a hazai és a nemzetközi kortárs magyar irodalmi, ipar- és képzőművészeti, zene - és táncművészeti, valamint a kulturális élet, a népművészet fellendítése, megismertetése mind hazai, mind nemzetközi szinten, annak támogatása, továbbá a népi hagyományok ápolása, a magyarság tudat erősítése. Magyarország népi és modern művészeti értékeinek, hagyományainak, szokásainak, népdalainak és néptáncainak hiteles tovább örökítése. A közösségi szellem, és az együvé tartozás kibontakoztatása, a szabadidő hasznos eltöltésének szervezése. Az egyesület célja továbbá a fogyatékkal élő hátrányos helyzetű alkotók, nehéz anyagi helyzetben lévő alkotók életkörülményeinek javításában és támogatásában közreműködés. Magyarország művészeti nemzetközi kapcsolatainak ápolása s új nemzetközi kapcsolatok felkutatásában közreműködés.

Munkánkról:


Egyesületünk munkájának túlnyomó részét interneten keresztül végezzük. Szervezetünk együttműködő része, alappillére a Facebook-on található: Aranycsillag Irodalmi és Művészeti Csoport, amely immár 8. éve eredményesen működik, ahol folyamatos, ingyenes pályázati lehetőségeket kínálunk. Pályázatainkról honlapunkon, és internetes csoportunkban lehet tájékozódni.

Honlapunk elérhetősége:  http://magyaralkotoknemzetkoziegyesulete.hu

PÁLYÁZATAINKRÓL: https://magyaralkotoknemzetkoziegyesulete.hu/tajekoztato.php#palyazat

Kívánok jó alkotókedvet, minden jót, barátsággal és tisztelettel: 
Hekkel Aranka az egyesület elnöke

Share on Google Plus

About Amerikai Magyar Hirlap Online

Az Amerikai Magyar Hírlap Online, egy, az interneten megjelenő, az amerikai-magyar közösség által fenntartott publikus hírajánló és nonprofit információ szolgáltatás. A szolgáltatás célja az Amerikában élő, magyar származású honfitársaink és Magyarország között a kapcsolattartás megkönnyítése. A szolgáltatás bárki számára térítésmentesen igénybe vehető. Köszönjük, ha támogatja munkánkat.

0 Comments:

Megjegyzés küldése