Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

A Hollywood-i Magyar Kamaraszínház bemutatkozó előadása Los Angeles-ben

Február 23-án egy sikeres, telt házas előadásnak lehetett része a Los Angeles-i színház-kedvelő közönség. Voltak, akik már két hónappal...


Február 23-án egy sikeres, telt házas előadásnak lehetett része a Los Angeles-i színház-kedvelő közönség. Voltak, akik már két hónappal a Hollywood-i Magyar Kamaraszínház Nevessünk együtt gyerekek! című előadása előtt megvették jegyeiket, de voltak, akik utolsó nap próbáltak jegyet venni, amikor sajnálattal kellett közölnünk, hogy minden jegy elkelt. 


A Szent István Római Katolikus Templom Láni termét átvarázsoltuk igazi színházzá, és a közönség reakcióiból, hangos kacagásaiból ítélve, úgy érezhettük, hogy tetszenek a poénok és velünk együtt élnek és lélegzenek. Sok előzetes munka, tanulás, próba előzte meg az előadást. 


Ezúton köszönetet kell mondanunk az egész csapatnak: a szereplőknek és a műszaki személyzetnek; jó csapatmunka volt! A szereplők: Baky Józsi, Finta Ilona Vanda, Kiss Erzsike, Nagy Péter, Reeves Anna, Tóth Kinga. Ez az előadás egyúttal Tóth Kinga rendezői bemutatkozása is volt. A magyarul kevésbé vagy egyáltalán nem tudó nézők is élvezhették a műsort, mert az angol fordítása ki volt vetítve.


Mivel hogy még tervezzük előadni ugyanezt az előadást, kérjük azokat, akik látták, ne árulják el a vicceket, meglepetéseket, stb. Köszönjük! Egy kis szünet után tervbe vesszük a következő alkalom szervezését.

Igazgató: Tóth Kinga
Rendező: Tóth Kinga és a szereplők
Szervező, Producer: Baky Józsi
Műsort összeválogatta: Baky Józsi
Zenéjét szerezte: Baky Józsi
Koreográfus: Kiss Erzsike
Hangmérnök: Magyar Zsolt
Angol fordítás: Tóth Kinga
Az angol fordítás élő (live) vetítése: Vodnák Nándor

Szeretnénk köszönetünket kifejezni mindazoknak, akik felülfizetési támogatást nyújtottak, és persze azoknak is, akik eljöttek megnézni az előadást!
  

Fővédnök: a Chatlos család. Védnökök: Borbély Melinda, Latkóczy László és Ildikó, Tóth Attila és Mária, Kati Városy Burke és Mike Burke, Vodnák Nándor és családja. Közreműködők: Fotók: dr. Balázs Bernadett, Kovács Attila. Grafikus: Balog-Sípos Éva. Arnót Viktoria, Frigyik Vivien, Kristofer Kish, Sándor Mihály, Ifj. Török Hunor, Ifj. Vodnák Ildikó, Vodnák Attila, Vodnák Ildikó. Köszönet a Szent István Templomnak a próbaterem/színház/színhelyért!


Idézzük Maxim András színházszakértő hozzászólását: “Szívből gratulálok a bemutatkozó előadásotokhoz. Az egész társulat, beleértve a technikai részleget is, jelesre vizsgázott; bebizonyítottátok, hogy egy ilyen kamaraszínházra szükség van. Magabiztosság, imponáló szövegtudás érzetét keltettétek bennem, ami párosult a kifogástalan technikai segédlettel. Nekem, de úgy vettem észre a közönség reagálásából is, a második rész tetszett a legjobban, itt még a finálé zeneszám is telitalálat. A közönség nagy részét a város színházkedvelői, jól ismert arcok adták, ami kiválóan jelzi az igényt a kamaraszínház iránt.”

A viszontlátásig:

Tóth Kinga és Baky Józsi








Nincsenek megjegyzések