Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Szépséges környezetben szépséges programok a Los Angeles-i Magtárban

Tartalmas, testi-lelki szépséggel megtöltött programokkal várta az exkluzív klubnak kinéző, de valamennyi magyart váró Los Angeles-i Magt...


Tartalmas, testi-lelki szépséggel megtöltött programokkal várta az exkluzív klubnak kinéző, de valamennyi magyart váró Los Angeles-i Magtár múlt szombaton az érdeklődőket.

Délután 2 órától Géczy Gábor előadásával indult a rendezvények sora. Gézcy Gábor a hagyományos magyar népgyógyászatról és minden másról, ami magyar tartott előadást. A délután Heinczinger Mika, Magyar Örökség díjas énekmondó koncertjével folytatódott. Csomortáni Gál László, képzőművész, a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjasának kiállítása adta az előadásokhoz a méltó díszletet. Este Hevesi Tamás adott fergeteges koncertet a közönségnek.

Jánossy Mária és Mozgó Péter évek óta üzemelteti Los Angeles központjában a Magtárat, a város szívében, lelkében fiatal magyarjainak a klubját. Gratulálunk az elért eredményekhez!

Tatár Attila képriportja a szombati rendezvényről:.



































1 megjegyzés

  1. https://www.facebook.com/maria.janossy/posts/2309703085824427

    "Kedves Magtárosok!

    Úgy döntöttünk, hogy egy ideig nem szervezünk magyar rendezvényeket a Magtárban, mivel az utóbbi időben nem kapjuk meg azt a lelki támogatást a magyar közösségtől, ami erőt adna arra, hogy folytassuk a szervezést. Így ebben az évben nem szervezünk szilvesztert sem. (De szívesen adjuk a helyet, ha valaki szeretné megszervezni a szilvesztert.)

    A Magtár továbbra is fog létezni. Szerintünk egy hangulatos, színvonalas hely. Ha bárki szeretne rendezvényt szervezni itt, szívesen adjuk a helyet. De mi abbahagyjuk egy ideig a szervezést.

    Az év végéig az alábbi rendezvényekre kerül még sor. Ezeket a rendezvényeket nem mi szervezzük. A helyet átadjuk a szervezőknek.

    December 8 - Mikulás a 8 sz. & 49 sz. Los Angelesi Cserkész Csapatok szervezésében

    December 27 - Óév búcsúztató buli az orosz barátaink szervezésében

    Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!
    Köszönjük a megértéseteket!
    Szívesen fogadjuk a hozzászólásaitokat.
    Mária és Péter"

    Köszönetet érdemel Máriának és Péternek az eddigi munkája és az elért eredmények. Hiányozni fog a magyar közösségért végzett munkájuk. A Los Angeles-i magyarság, mindannyiunk vesztesége a Magtár létrehozóinak és fenntartóinak a döntése.

    VálaszTörlés