Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Karolinai Magyar Csoport

  Karolinai Magyarok / Carolinas Hungarian Group A Karolinai Magyar Csoport egy non-profit tarsulás, melynek célja a magyar kultúra és öröks...

 Karolinai Magyarok / Carolinas Hungarian Group

A Karolinai Magyar Csoport egy non-profit tarsulás, melynek célja a magyar kultúra és örökség megőrzése, átörökitése és támogatása. A csoport segiti az Észak és Dél-Karolinában élő magyarok, a többedgenerációs amerikai-magyarok, illetve a magyar kultúra iránt érdekdőtő amerikai egyének egymásra találását és kapcsolattartását. Szeretettel várunk mindenkit rendszeres magyar találkozóinkra, táborainkba, családi és kulturális eseményeinkre! Programokjainkat Észak és Dél-Karolina több városában is rendezünk.

The Carolinas Hungarian Group is a non-profit group that serves the mission of preserving, teaching and supporting the Hungarian culture and heritage. Its membership consists of Hungarians and Hungarian-Americans who are interested in the Hungarian language and culture. All ages and levels of proficiency are welcome! Our cultural events take place in several locations in North and South Carolina.

Nincsenek megjegyzések