Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Meghívó a Magyar Orvosok Világtalálkozójára

  2021. augusztus 26-27-én , Budapesten kerül megrendezésre a Magyar Orvos-egészségügyi Világtalálkozó (MOVT 2021) , melynek meghívóját az a...


 2021. augusztus 26-27-én, Budapesten kerül megrendezésre a Magyar Orvos-egészségügyi Világtalálkozó (MOVT 2021), melynek meghívóját az alábbi linken megtekintheti, letöltheti:

 Meghívó - MAGYAR ORVOS-EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGTALÁLKOZÓ

Az esemény célja a külföldön és Magyarországon tevékenykedő magyar orvosok és egészségügyi szakemberek kapcsolatrendszerének fejlesztése, valamint eddigi tapasztalataik egymás közt való megosztása.

A rendezvény a pandémiás helyzet függvényében tervezetten hibrid (személyes és/vagy online) formában kerül megrendezésre. A Magyar Tudományos Akadémia épületében kapnak helyet az előadások, amelyeket élő adásban közvetítünk online felületen, annak érdekében, hogy a világ bármely tájáról szabadon tudják követni az eseményt. 

Minden szakterületről és ellátási formából, intézményből örömmel fogadunk jelentkezést aktív vagy már nem aktív kollégáktól is.

Amennyiben úgy érzi, hogy eddigi tapasztalatait örömmel megosztaná különböző országokból érkező magyar kollégáival, vagy szívesen meghallgatná az előadásokat, akkor örömmel várjuk jelentkezését a honlapunkon

A MAGYAR ORVOS-EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGTALÁLKOZÓ szervezői:
Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ)
Magyar Egészségügyi Társaság (MET)
Hungarian Medical Association of America (HMAA)
Hungarian Medical Association of America (HMAA)  - Magyarországi Tagozat
Hungarian Medical Association in the United Kingdom(HMA-UK) 
Magyar Tudományos Akadémia (MTA) 

Nincsenek megjegyzések