Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Cserkész-szülők próbatétele Garfield, New Jersey-ben

 A garfieldi magyar cserkészcsapat diákjainak szülei egy valódi cserkészfoglalkozáson vehettek részt a High Point State Parkban májusban. A...


 A garfieldi magyar cserkészcsapat diákjainak szülei egy valódi cserkészfoglalkozáson vehettek részt a High Point State Parkban májusban. A szülők betekintést nyertek a cserkész próbaanyagokba és tanultak a cserkész módszertanról. A 18 szülő megtanult iránytűt használni, útjeleket felismerni és, hogy hogyan lehet szókincset fejleszteni. És közben gyakorolták az együtt nevetést!

Miután megtanulták betájolni az iránytűt, egy kis akadálypályát állítottak össze egymásnak. Aranypénzeket rejtettek el (a "törökök elől") és megkeresték egymásét.

A garfieldi magyar cserkészvezetők igyekeznek a szülőket is bevonni a foglalkozásokba annak érdekében, hogy betekintést nyerjenek a cserkészetről, hiszen sok szülő nem volt korábban cserkész. Az ilyen programok a közösséget is erősítik - a szülők bevonása erősíti a csapat munkáját és a vezetőkkel való együttműködést.

A szülői program egy nagyobb csapatkirándulás része volt - melyen 75 cserkész vett részt. A szülői programért Marshall Tomi (III. kerületi parancsnok), Varga (Pándi) Réka és Dorogi (Sándor) Anna voltak a felelősek.

KMCSSZ Hírek

Nincsenek megjegyzések