Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Sürgősségi adománygyűjtő kampány indult a Hungarian Birthright Program megmentéséért

 A ReConnect Hungary sürgősségi adománygyűjtő kampányt indít a Hungarian Birthright Program megmentésére. Arra kérik Önöket, hogy segítsene...


 A ReConnect Hungary sürgősségi adománygyűjtő kampányt indít a Hungarian Birthright Program megmentésére.

Arra kérik Önöket, hogy segítsenek elérni az 50.000 dolláros adománygyűjtési célt, hogy a lelkes, gondosan kiválasztott program résztvevői elindulhassanak az idei birthright útra, és a szervezet folytatni tudja a magyar Birthright Programot.

Ahogy írják:
"A világjárvány által az elmúlt 15 hónapban okozott példátlan nehézségek pusztító pénzügyi és programozási hatással voltak minden nonprofit szervezetre, így a miénkre is. Ennek ellenére az elmúlt évben innovatív, izgalmas programokat indítottunk, többek között számos élő és rögzített magyar mesterkurzust, amelyeket az öregdiákok, barátok és támogatók számára tettünk elérhetővé. Fenntartottuk a ReConnected Participants Alumni Network hálózatunkat, és számos új projektet indítottunk, köztük a "Magyar Kincsek" kihívást, a "Kulináris repülés Budapestre" eseményt és a Magyar Fesztivált, hogy csak néhányat említsünk.
E sikerek ellenére az elmúlt évben akadályoztatva volt az adománygyűjtés, küldetésünk népszerűsítése és alapvető programjaink lebonyolítása. Egy 50 000 dolláros gyorssegély lehetővé teszi számunkra, hogy betöltsük a költségvetésünkben keletkezett átmeneti űrt, és továbbra is kínálhassuk a ReConnect Hungary életet megváltoztató születési jog élményét.
A ReConnect Hungary sokkal több, mint egy páratlan, kéthetes kulturális utazás: ez egy befektetés az amerikai-magyar és kanadai-magyar gondolkodók, vállalkozók és üzleti szakemberek következő generációjának kinevelésébe. Jelenleg számos öregdiákunk Magyarországon tartózkodik, ahol továbbra is dolgoznak, tanulnak, kutatnak, gyakornokoskodnak és más módon mélyítik el a magyarországi kapcsolatokat, amelyek a Reconnect Hungary élményeikhez köthetők.
Elkötelezettek vagyunk a ReConnect Hungary Hungarian Birthright Program folytatása mellett, és reméljük, hogy segíteni fog nekünk abban, hogy megbirkózzunk a példátlan pénzügyi kihívással, amellyel szembenézünk. Kérjük, hogy lehetőségeihez mérten adakozzon, és segítsen nekünk eljuttatni a hírt barátainkhoz, vállalatokhoz és szervezetekhez, hogy együtt sikerre vigyük ezt a kampányt."

Nincsenek megjegyzések