Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Magyar emlékhelyek Amerikában - Pasadena, CA

Az Amerikai Magyar Hírlap Online sorozatot indít , hogy találjuk meg és gyűjtsük össze azokat a jól, vagy kevésbé jól ismert emlékhelyeket, ...

Az Amerikai Magyar Hírlap Online sorozatot indít, hogy találjuk meg és gyűjtsük össze azokat a jól, vagy kevésbé jól ismert emlékhelyeket, amelyek hozzánk, magyarokhoz, a magyar kultúrához, a magyar nyelvhez kapcsolódik Amerikában.

Kérjük olvasóinkat, az Egyesült Államokban járva ha találkoznak olyan hellyel, amelyen jól felismerhető a magyar kapcsolat, fényképezzék le, és a pontos helyszín megjelölésével küldjék el az újság email címére. Gyűjtsük össze az amerikai magyar emléknyomokat.

Judit és István könyvesboltja: Century Books


Kalifornia egyik legjobb könyvesboltjának magyar házaspár a tulajdonosai, vezetői, eladói. Pasadena egyik legszebb utcájában, a Green Street Village-ben található Century Books jogosan érdemelte ki a vásárlók dicséretét. Aki betér a boltba, kedves fogadtatásra és barátságos beszélgetésre számíthat. Ma már nehéz egy fizikailag kézbe fogható könyveket árusító boltot működtetni, de Judit és István üzleti modellje még mindig működik: a betérő vásárló egyben kedves vendég is.

A tulajdonosok ajánlója szerint:

Century Books is an independent used bookstore and art gallery located at the newly designated landmark district in Pasadena, at the beautiful Green Street Village.  Our charming shop offers a wide array of books in subject areas of both fiction and non-fiction, such as history, science, religion, arts, classic literature, ballet, children's books, culinary arts, travel, sporting books, and more. 
​We regularly host events, including live jazz music, classical concerts, art openings, readings, lectures, and literary events. 
We are looking forward to see you on your next visit to Pasadena!


Aki szereti a könyveket, szeretne beszélgetni, nem csak könyvekről, magyarul vagy angolul, azoknak jó szívvel ajánlhatjuk ezt a magyar emlékhelyet.


Nincsenek megjegyzések