Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Eredményes a közösségi összefogás a clevelandi Balaton étterem megmentésére

 Gazdaságilag súlyosan megviselte a koronavírus-járvány a 64 éve üzemelő clevelandi Balaton étteremet , ezért közösség felületen gyűjteni ké...


 Gazdaságilag súlyosan megviselte a koronavírus-járvány a 64 éve üzemelő clevelandi Balaton étteremet, ezért közösség felületen gyűjteni kényszerültek a fennmaradásukhoz. A gofundme.com oldalon indított támogató kampány eredménnyel járt, és a kitűzött 60.000 dollárt is meghaladó nagyságú adomány gyűlt össze.

A támogatáshoz széles körű összefogás indult. A helyi angol nyelvű média is beszámolt a nehéz helyzetbe került étteremről, és a helyi magyar nyelvű újság is támogatásra hívott, és a helyzetről beszámolt a magyarországi online média is. A Cleveland Cavaliers kosárlabdázója, a magyar felmenőkkel egyáltalán nem rendelkező, NBA-s Larry Nance Jr. az apja közvetítésével és vele együtt 10 ezer dollárt adott az étterem megsegítésére.

Korábban Vujity Tvrto is járt ott, így megkereste őt az egyik helyi rádió vezetője, hogy segítsen egy figyelemfelkeltő műsorral, hátha összejönne az étterem egyéves túléléséhez szükséges kb. 60 ezer dollár (mintegy 18 millió forint) – számolt be róla a riporter a Facebookon.

Nincsenek megjegyzések