Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE
latest

Apróhirdetések

Kérjük, amennyiben szeretne az oldalunkon hirdetéssel megjelenni, az információkat küldje az  editor@amhirlap.com  email címre. Az oldalon...


Kérjük, amennyiben szeretne az oldalunkon hirdetéssel megjelenni, az információkat küldje az editor@amhirlap.com email címre. Az oldalon az amerikai vonatkozású hirdetések egy hónapig ingyenesen megjelennek!


Keresem: Évfolyamtársnőm, jó barátnőm, az Anaheim-ben, Californiában lakó Fias (Tömöry) Máriát keresem. Az utóbbi kb 2 hétben a telefont nem veszi fel, e-mailre nem válaszol. Egyedül és elmúlt 80 éves, de jó egészségnek örvendett eddig. 
Ha valaki tud róla, kérem keressen meg: Zábránszkyné Pap Klára, email: papklara@t-email.hu
9/14

Munkát keres: Munkát keres magyar hölgy Fullertonban vagy a környékén. Üzenetet lehet hagyni 714-476-5770 telefon számon.
08/19

Szoba kiadó: A Los Angeles-i Egyesült Magyar Ház teljesen berendezett vendégszobái rövidebb, vagy hosszabb távra kiadók. WIFI van. Érdeklődni a (323) 734-1453 számú telefonon lehet.

1 megjegyzés

  1. Kedves Szerkesztőség, Sok hasznos informácót gyüjt össze ez a hirlap. A jó munkához jó egészéget, hosszú eredményes éveket, de talán ami a legfontosabb sok olvasót és érdeklődőt kívánok. Tisztelettel, Éva

    VálaszTörlés