Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Az opera színpadáról New Jersey étterméig - a Green Pear Heights magyar konyhát kínál Jersey Cityben

 A Jersey Cityben található Green Pear Heights séfje és alapítója, Isabella Molnar nem egy átlagos vendéglős - számol be a helyi angol nyel...


 A Jersey Cityben található Green Pear Heights séfje és alapítója, Isabella Molnar nem egy átlagos vendéglős - számol be a helyi angol nyelvű újság. Isabella korábban hivatásos operaénekes volt Magyarországon. De megunta, hogy meghallgatásról meghallgatásra járjon, és úgy döntött, hogy családjával Amerikában telepszik le, és éttermet nyit.

Jersey City Heights városrésze híres arról, hogy vannak olyan helyek, amelyek személyes hangvételűek. A Green Pear Heights sem kivétel ez alól, és sok vendég rejtett gyöngyszemként emlegeti. A hangulatos, 850 négyzetméteres BYOB étterem "Moulin Rouge" hangulatú, meghitt, otthonos és személyes hangulattal rendelkezik. 

Molnár Izabella családja 27 éve él a városban. A Green Pear Heightsban Molnár Izabella azt az ételt készíti, amit a legjobban ismer: az autentikus magyar konyhát. Különösen a kizárólag vacsorára kínált menüt írja le "házias, kelet-európai, modern, magyar és balkáni" ételekként. 

A vendégek gyakran mondják Izabellának, hogy őseik hasonló ételeket készítettek. A csirkeleves például az egyik vendéget a néhai nagymamájára emlékezteti. Hasonlóképpen, a lengyel vendégek is beugranak (és boldogan távoznak), miután hallottak a pirogiról. A leggyakoribb bók azonban az, amikor egy étel az édesanyja receptjére emlékezteti a vendéget.

Molnár Izabella azt szeretné, ha a Green Pear Heights egy "közösségi központ" lenne, amely "tele van kultúrával" és "élő előadásokkal".

Aki teheti, látogasson el a magyaros ételeket is kínáló hangulatos étterembe.

Nincsenek megjegyzések