Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Hollywoodban forgat filmet Kovács Klaudia, az 1964-es tokiói olimpikon gyermeke

Kovács Klaudia (Fotó: klaudiakovacs.com )  A Children of Champions (A bajnokok gyermekei) dokumentumfilmben több nagysikerű olimpikon és gy...

Kovács Klaudia (Fotó: klaudiakovacs.com)
 A Children of Champions (A bajnokok gyermekei) dokumentumfilmben több nagysikerű olimpikon és gyermekeik mesélik el - köztük a rendező Kovács Klaudia, akinek édesanyja, Erdélyi Éva, az 1964-es, Japánban rendezett ötkarikás játékokon is úszott - a kiemelkedő sportteljesítmény és a szülőként is sikeressé válás küzdelmeinek történetét.

A produkció több helyről is támogatást kapott: a Magyar Olimpiai Bizottság, az Olimpiai Történészek Nemzetközi Társasága, a Magyar Úszó Szövetség, az egri Sportmúzeum, valamint a tokiói olimpiai szakértő és történész, Roy Tomizawa is segíti a megvalósulást. 

Photo by: Center image by Photos by Anita.
Archive photos by KlaudiaKovacs.com
A rendező Magyarországról származó édesanyja 1964-ben, éppen Tokióban indult olimpián, ahol idén is lezajlottak a nyári játékok, ráadásul Kovács Klaudia Los Angelesben él, ahol pedig a 2028-as megmérettetést rendezik majd. 

Kovács Klaudia neve jól ismert a filmszakmában, Tom Lantos néhai amerikai képviselő segítségével mutatkozott be filmesként, és hozott létre olyan filmes munkákat, mint a „Torn from the flag” (magyarul: A lyukas zászló), Oscar-díjas „nagyágyúk”, Zsigmond Vilmos és Kovács László operatőrökkel készült produkció, amely a hidegháborúról, a kommunizmus bukásáról és az 1956-os magyar forradalom globális hatásairól szólt.

„Szórakoztató, látványos, családbarát filmet szeretnék forgatni” – mondja Kovács Klaudia az új filmjével kapcsolatban, hogy ezzel is segíteni tudja a modern szülőket és gyermekeiket a sikerek elérésében.

Kovács Klaudiával a Bocskai rádió készített riportot:


Meghívó az új film premierjére előjegyezhető Kovács Klaudia honlapján: www.KlaudiaKovacs.com

Nincsenek megjegyzések