Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Az ingyenes Csak POZITÍVAN Magazin az Amerikában élő magyaroknak is érdekes olvasmány

 A havonta megjelenő, interneten elérhető Csak POZITÍVAN Magazin Czeczon István főszerkesztő tájékoztatása szerint a tudatos emberek tudato...


 A havonta megjelenő, interneten elérhető Csak POZITÍVAN Magazin Czeczon István főszerkesztő tájékoztatása szerint a tudatos emberek tudatos olvasmánya.

A magazin az általános probléma ismételgetés, siránkozó negatív vagy közönyös hozzáállás helyett megoldásközpontú, építő, informatív, tudást hordozó alternatívákat mutat be. A kiadvány példaértékű életeket, követendő probléma megoldásokat mutat be interjúkban, cikkekben: inspirálnak, információval látnak el, gondolkodást formálnak, a felelős és tudatos döntéseket elősegítik. Az interjúalanyok olyan közösséget segítő, értékteremtő, hiteles életet élnek, mely a tudatos létet hűen reprezentálja.

A tudatos élet sok mindent jelent: döntésekben tudatosságot; környezet tudatosságot; táplálkozásban, életvezetésben, lelkünk - testünk megóvásában, egészségben tudatosságot; szociálisan tudatos életet; pénzügyekben - technológiában tudatosságot; művészetekben, kreativitásban tudatosságot; családban-emberi és párkapcsolatainkban tudatosságot; szexualitásban tudatosságot. Sorolhatnánk a végtelenségig... A lap nem rest tabukhoz sem nyúlni, és akár ledönteni a hamisnak tűnő normákat, valamint bemutatni azokat a társadalmi kényszereket, melyek gátolják a test-lélek-szellem egységének teljes megélését.

A szerkesztőség bízik abban, hogy témáikban, hozzáállásukban olyat nyújthatnak olvasóiknak, mely gondolkodásra késztet, mélyen megérint és összecseng azzal a bizonyos belső igazsággal, és megszólítani minden tudatos, gondolkodó embert.

A legújabb kiadvány, és a korábbi lapszámok az újság honlapján elérhető.

1 megjegyzés

  1. Nagyon köszönjük a szívélyes ajánlást teljes szerkesztőségünk nevében!
    A továbbiakban is azon leszünk, hogy Amerikában élő honfitársaink is minőségi, hiteles tartalmakhoz jussanak a tudatos élet minden aspektusával kapcsolatban.
    Weboldalunk megújult és a www.cspm.hu domain alatt érhető el a továbbiakban.

    VálaszTörlés