Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Eltűnt magyar személyt keresnek a Grand Canyonban

 A hatóságok a lakosságtól kérnek segítséget egy magyar férfiról, aki Las Vegasba utazott, és akinek járművét a Grand Canyon Nemzeti Parkban...

 A hatóságok a lakosságtól kérnek segítséget egy magyar férfiról, aki Las Vegasba utazott, és akinek járművét a Grand Canyon Nemzeti Parkban találták meg.


A családja jelentette a 45 éves Berczi-Tomcsányi Gábor eltűnését a Las Vegas-i rendőrségen. A hatóságok megállapították, hogy a férfi nemrég egy hosszabb amerikai délnyugati utazás részeként utazott a Grand Canyonba - közölte Joelle Baird, a Grand Canyon szóvivője.

Az általa vezetett ezüstszínű Honda Accordot augusztus 9-én találták meg a Grand Canyon egyik látogatóközpontjában, benne a személyes tárgyaival. A park déli peremén és a perem alatt a földön és a levegőből végzett keresések eddig nem találták nyomát - mondta Baird.

"Nem igazán van semmilyen további nyomunk, amely elvezetne minket a park más területeire, ahol a férfi lehet" - mondta.

Aden Ocampo Gomez, a Las Vegas-i rendőrség munkatársa elmondta, hogy Berczi-Tomcsanyi eltűnését július 29-én jelentették be, és hogy korábban a The Mirage üdülőhelyen tartózkodott a Strip-en.

A nyomozók úgy vélik, hogy Berczi-Tomcsanyi július 19-én érkezett a Grand Canyon déli peremére. Baird szerint nem rendelkezett túrabérlettel vagy szállásfoglalással a parkban. Nem szokatlan, hogy a járművek hetekig parkolnak bármelyik parkolóban, mondta.

A tisztviselők arra kérnek mindenkit, aki látta az eltűnt személyt, vagy kapcsolatba került vele a közelmúltban, hogy lépjen kapcsolatba a Grand Canyon nyomozóival. 

Nincsenek megjegyzések