Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

A Grand Canyonnál talált holttest feltehetően az eltűnt magyar turistáé

  Korábban beszámoltunk róla , hogy a hatóságok a lakosságtól kérnek segítséget egy magyar férfiról, aki a Grand Canyon Nemzeti Parkban tűnh...


 Korábban beszámoltunk róla, hogy a hatóságok a lakosságtól kérnek segítséget egy magyar férfiról, aki a Grand Canyon Nemzeti Parkban tűnhetett el.

A hatóságok tájékoztatása szerint a Grand Canyonnál most megtalált holttest feltehetően a magyar férfié, akit eltűntként jelentettek be. A 45 éves Berczi-Tomcsányi Gáborról feltételezett holttestet hétfőn találták meg mintegy 131 méterrel a perem alatt, a Yavapai Pointnál - közölték a Grand Canyon Nemzeti Park illetékesei.

Berczi-Tomcsányi Gábor magyar állampolgár volt, aki Hongkongban élt, és az Egyesült Államok délnyugati részén utazott - mondta Joelle Baird, a park szóvivője az Associated Pressnek.

A feltételezések szerint Berczi-Tomcsányi Gábor július 19-én vagy július 19-e körül lépett be a parkba - áll a park tisztviselőinek közleményében.

Családja július 29-én jelentette eltűnését a Las Vegas-i rendőrségnek. Az általa vezetett autót augusztus 19-én találták meg a park egyik látogatóközpontjánál, benne a holmijával, ami miatt légi és földi keresést indítottak.

A Nemzeti Park Szolgálat és a Coconino megyei orvosszakértő vizsgálatot folytatott, és Baird elmondta, hogy a halál okáról nem áll rendelkezésre információ.

Nincsenek megjegyzések