Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Egy hét alatt több, mint ezer dollár az amerikai magyarok adománya az ukrajnai magyar árvák támogatására

Egy hónapos online jótékonysági akciót szervezett a Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház az ukrajnai magyar árvákat támogató Sámue...


Egy hónapos online jótékonysági akciót szervezett a Los Angeles-i Első Magyar Református Egyház az ukrajnai magyar árvákat támogató Sámuel alapítvány számára. A gyülekezet interneten megnézhető jótékonysági műsort ajánlott fel, amellyel arra kérik az Amerikában élő magyarságot, hogy akik tehetik, anyagilag segítsék a diaszpórát segítő ukrajnai szervezetet.

Az egyház jótékonysági műsorában profi és amatőr szereplők - Amerikából és Magyarországról - lépnek fel zenei és verses előadásokkal. A mintegy egy órás műsor az interneten keresztül megtekinthető ( https://www.elsoegyhazla.org/2020/06/2020-misszio-az-ukrajnai-samuel.html ), a látogatók megismerhetik az ukrajnai Sámuel Alapítvány munkáját, megtekinthetik az egyház által szervezett műsort, és az oldalon, interneten keresztül adományt is lehet küldeni a Sámuel Alapítvány számára.

A jótékonysági rendezvényt számos amerikai magyar szervezet is támogatta az eseményhez tartozó információk megosztásával.

Az akció első hetében mintegy tizenöt család ajánlott fel pénzbeni adományt, amelyben több, mint ezer dollár támogatás érkezett. A kampány július 20-ig folytatódik, a gyülekezet eddig az időpontig gyűjti az Alapítványnak szánt támogatásokat. A műsor mellett a beérkezett adományok is az egyház oldalán megtekinthetők.

Pillanatképek a támogatott ukrajnai magyar gyerekek életéből











Nincsenek megjegyzések