Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

A 60. születésnapját ünnepli egy magyar étterem Kanadában

 Az étterem kedvelők újabb generációi valószínűleg összetévesztenék a Bloor St. W. 450. alatt Torontóban található magyar éttermet az azono...


 Az étterem kedvelők újabb generációi valószínűleg összetévesztenék a Bloor St. W. 450. alatt Torontóban található magyar éttermet az azonos nevű fánklánccal, de a Country Style étterem kulináris emlékmű Toronto múltjában - és talán az utolsó ilyen jellegű. 

A vendéglátás ezen területe az elmúlt évtizedben drasztikusan megváltozott, és a trendek által vezérelt vendéglátóhelyek kielégítik a fiatalabb vendégek igényeit - és a világjárvány következtében kétségkívül folytatódni fog a változás. De ha az étteremjárók a kényelem ízét is kedvelik, a Country Style soha nem fog kimenni a divatból - írja a helyi újság

„Megtanultuk, hogyan kell kiszállítani. Hetente általában 500 schnitzell-rendelést kapunk.” - mondta Koltai Katalin tulajdonos, aki először a 80-as évek elején dolgozott az étteremben, majd a 90-es évek végén visszatért. Végül 2001-ben megvásárolta az üzletet annak korábbi tulajdonosától, Alex Patakitól, valamint az épületet. A távlati terv az, hogy az étteremben dolgozó lánya, akit szintén Katalinnak hívnak, átveszi az üzletet. 

"Vannak olyan ügyfeleink, akik generációk óta járnak ide, olyan emberek, akik elhozták a gyerekeiket is." - mondta a fiatalabb Koltai (35). 

Noha a környék jelentősen különbözik egymástól, a Country Style 1961-es megnyitás óta nem sokat változott, kivéve az öt évvel ezelőtti felújítást. Dekorációja még mindig a hely házi konyháját idézi. 

Nincsenek megjegyzések