Page Nav

HIDE
FALSE
TRUE

Pages

latest

Helló HuGo app - Mindent, ami magyar az USA-ban mobiltelefonon

  HuGo szorgosan gyűjti a magyar helyszíneket és eseményeket Amerikában. Amit talál, azt megjelöli a térképen. Küldetése, hogy mindenki ápo...


 HuGo szorgosan gyűjti a magyar helyszíneket és eseményeket Amerikában. Amit talál, azt megjelöli a térképen. Küldetése, hogy mindenki ápolhassa a kapcsolatot a magyar kultúrával, és az amerikai magyar közösséggel. Egyre bővülő listáját már tudod is böngészni az app-ban.

Dobos tortát keresel a környéken? Megnéznéd a sokszor emlegetett Kossuth szobrot a városban? Csatlakoznál a cserkészekhez valahol? Közel s távol, bármerre is jársz az USA-ban, HuGo Téged segít. Megtalálod az itt említett pontokat, és még sok-sok mást is HuGo térképén, amint megnyitod az appot.

HuGo az amerikai magyar közösség nagy rajongója. Bátran véleményezz, lépj kapcsolatba, és barátkozz a többi felhasználóval. A magyar kultúrkör összeköt minket, és HuGo-nak is célja, hogy mind közelebb kerüljünk egymáshoz.

Bár HuGo szorgalmasan gyűjt mindent, ami magyar az USA-ban, némi segítség neki is elkél. Tudsz olyan helyeket vagy eseményeket, amit még nem látsz a térképen? Ne tartsd magadban! Töltsd fel, válassz hozzá kategóriát, fotókat, és tedd közkinccsé. HuGo és a közösség is hálás lesz érte.

Minél több dolgot osztasz meg, annál jobb! Feltöltéseidet HuGo csillagokkal jutalmazza. Minden állam külön számít, így nem csak a saját környékeden szerezhetsz elismerést, hanem máshol is. Csak segítsd HuGo-t amennyire tudod, és figyeld, ahogy a profilodon egyre több csillag jelenik meg.

Download HuGo from the iOS app store: https://apps.apple.com/in/app/hello-hugo/id1509867136


Nincsenek megjegyzések